Een familiale KMO, opgericht in 1975, actief in de Renovatie van gebouwen, het onderhoud en het preventieve onderhoud ervan.

Het perfecte beheer van sanitaire installaties en de waterdichtheid binnen de gebouwen laat ons toe ernstige waterschade te voorkomen, met inbegrip van de coördinatie en de uitvoering van alle vereiste handelingen.

We voeren eveneens werken uit inzake de bluswaterbeveiliging, de behandeling van afvalwater, wateroverdrukinstallaties, waterzuiveringsinstallaties, waterbehandeling (verzachten van water – corrosiewerende behandeling – filtering, enz.) en waterafvoer (ontvetter – scheiding van koolwaterstoffen, enz.)

Onze werkzaamheden in het ziekenhuismilieu en het industriële milieu hebben ons referenties gegeven inzake persluchtinstallaties, vacuüminstallaties, installaties voor medicinale gassen en andere technische uitrustingen.
Onze onderneming is erkend door KVBG (Koninklijke Vereniging van Belgische Gasvaklieden) voor de uitvoering van nieuwe installaties en renovaties voor aardgas.

Naast het uitruimen en ontstoppen van rioolnetten, doen we onderzoeken met kleurencamera van bovengrondse of ondergrondse netten.
We zijn eveneens gespecialiseerd in het waterdicht maken van terrassen en andere werken inzake regenwaterafvoer.

Ontdek in detail, in de rubriek “Welke zijn onze vaardigheden” wat we allemaal voor u kunnen doen.